O le ie ua liusuavai e vave ona atiina ae i totonu o isi ie a le ie e le o lalagaina, lea e lauiloa o le tasi-step polymer process ma le tafe sili ona puupuu i atunuu i fafo.

Ie ua liusuavai

O le oloa o loʻo i ai tulaga lelei o le maualuga o le faʻamamaina lelei, maualalo le teteʻe, vaivai ma le taʻavale faʻapipiʻi i totonu o upega.O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina i le fanua o le vaeluaga ma lalo-maualuga faʻamamaina lelei faʻamamaina, e aofia ai le ea, vai acid ma meaʻai faʻamamaina meaʻai, fale gaosi pefu ufimata gaosiga ma isi.

(mask ma
ie liusuavai)

E le gata i lea, e mafai foi ona faia i mea faafomaʻi, sologa saʻo fale gaosimea, mea faʻavela vevela, mea faʻafefete suauʻu, separator maa, tapulaʻa ie faavae paʻu, ma isi. I le tele o itu, o lona faatinoga e sili atu nai lo ie masani.Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekonolosi faʻasolosolo, o le faʻaogaina o le ie faʻafefeteina o le a sili atu ona lautele.

liusuavai masini ie feula

(ie ua liusuavai

laina oloa)

Ae ui i lea, e iloa e tagata uma, pe a maeʻa se vaitaimi, o le fua o le faamamaina o le ie ua liusuavai e gaosia e le tele o kamupani o le a pala ona o le tele o mafuaʻaga, e pei o le aʻafiaga o le vevela ma le susu i le ea faʻapea foʻi ma o le leiloa o le electrons i le taimi lava e gaosia ai le ie liusuavai, o se faʻafitauli masani o loʻo feagai ma tagata gaosi oloa.

I se isi itu, o le a le mea tatou te mitamita ai, o le tele o tausaga o suʻesuʻega ma suiga, Jiangsu Faygo Union Machinery Co ltd e tuʻuina atu i tagata faʻatau le tele o laina oloa ie faʻafefeteina, o le lelei ma le faʻaaogaina o le malosi e latalata i le maualuga maualuga o le lar. masini mai fafo.

O ie fa'afefeteina e fa'aaogaina i luga o mata ufimata na gaosia e a tatou masini e o'o atu i le tulaga fa'afoma'i fa'avaomalo, ma o le tulaga fa'amama e amata mai i le 95 fa'aopoopo i le 99 fa'aopoopo.

Talu ai ona o le tele o kamupani o loʻo i ai le faigata i le faatumauina o le fua faʻatatau, ua matou faia ni suʻega i luga o le ie faʻafefeteina na gaosia e a matou masini i aso ua tuanaʻi.

Se'i o tatou va'ai i ni ata o tafaoga faamasani:

E pei ona mafai ona vaʻaia mai ata ola ma faʻamatalaga o loʻo i luga, o le fua o le faamamaina o le ie ua liusuavai na gaosia i luga o a tatou masini, e ui ina faʻaitiitia i aso ua tuanaʻi, ae oʻo lava i le tulaga faʻavaomalo faʻafomaʻi ma lona fua faʻamama e amata mai.95 faaopoopo i le 99 faaopoopo.Mo se fa'ata'ita'iga, ole fua ole fa'amama ole ie na fa'ata'ita'iina ile 6tho Me e tusa ma le 99.12%.Pe a oo i le 10tho Me, o le fua faatatau o le faʻamamaina e tusa ma le 98.3030%.E foliga mai o le ie fa'afefeteina na gaosia e le Faygo Union Machinery Co ltd enaena fa'afefeteina e tumau le su'ega o le taimi.

Mo se isi upu, o ie agavaa e gaosia e se masini sili ona lelei.Ua matou faaleleia ma fetuutuunai a matou masini e le aunoa ma o le a le mafai lava.I se upu, e le fa'atauina e Faygo ni ie, ae fa'atau atu masini e gaosia ai ie fa'afefeteina maualuga ma e tautala a matou fa'amatalaga.Fa'afeiloa'i e asiasi ma su'esu'e.