• youtube
  • facebook
  • linkedin
  • sns03
  • sns01

Le Fa'amanatuga a le Atua,FAYGOUNION fa'ato'aga fugala'au salon

Ua o'o mai le Fa'amanatuga a le Atua, ma ua fa'atulaga e le FAYGOUNION se fale teu fugala'au mo atua fafine.I le igoa o fugalaau, o le a o atu atua fafine Saina i le fuga fuga faatasi.Ou te moomoo ia te outou uma se Aso Atua fiafia!

Roses, platycodons, carnations, daisies, na faailoa atu e le faiaoga i tagata taʻitoʻatasi ituaiga fugalaau o loʻo faʻaaogaina mo le teuteuina o fugalaau i aso nei, ma aʻoaʻoina oe ma le onosai i le taulimaina o fugalaau eseese i auala eseese.Ina ua uma ona amata aloaia le teuteuga o fugalaau, na fai atu le faiaoga i tagata uma e faʻapipiʻi se auivi e tusa ai ma mea latou te fiafia i ai, ona faʻaaoga lea o le rosa e fai ma fugalaau autu, ona faʻapipiʻi saoloto lea o isi fugalaau i tafatafa o le maualuga, ma faʻaoga fuga e leʻi fuga e pei o. se faʻaopoopoga e faʻaalia ai le ata atoa.E lagona e pei o le faʻalautele atu i fafo.

E ui lava e tutusa ituaiga o fugalaau mo tagata uma, i lalo o lima atamamai o atua fafine taʻitasi, e eseese fugalaau taʻitasi.

Ina ua uma le fale teu fugalaau, sa saunia foi e le Flying Pigeon Fanciers ni keke mo atua fafine!

Ma, o le aso foi lenei o le aso fanau o le faiaoga fuga!E le gata i lea, ae o le masina foi lenei o le masina o aso fanau o tamaʻi faifeʻau e toʻalua, o Xiao Chen ma Xiao Yang o le Flying Lupe Fanciers.I le faʻaaogaina o lenei avanoa, na auina atu ai e tagata uma ia i latou se pese faʻafeiloaʻi o le aso fanau ~

O fafine e pei o fuga, ma fuga fuga e pei o miti.

Ou te faʻamoemoe o atua fafine o le Flying Pigeon Fanciers e mafai ona avea ma o latou lava la!Ia i ai le malamalama i ou mata!Talosia ia fiafia tamaitai uma i le lalolagi ma avea ma o latou lava masiofo e faavavau.


Taimi meli: Mati-09-2021